Jarle ut Kåre inn


Etter 33 år som trompeter, og mer eller mindre hovedansvarlig for booking av The Brazz Brothers, fant Jarle ut at han ville prøve noe annet. Alle som har prøvd å være utøvende musiker og administrator samtidig vet at det er ekstremsport. Mye ansvar og svært, svært arbeidskrevende. Da han plutselig ble ønsket som kultursjef i Stjørdal Kommune klarte han ikke å si nei, fordi det er en spennende kommune som blant annet skal åpne nytt stort kulturhus til høsten.
Det er selvfølgelig svært tungt at han forlater oss fordi han har vært en av de viktigste personene i utviklingen og gjennomføringen av The Brazz Brothers-konseptet. Ikke minst på trompeten har han skapt sin egen sound, som i stor grad har vært med på å farge det musikalske uttrykket til ensemblet. Vi benytter derfor sjansen å takke Jarle for den fantastiske jobben han har gjort i alle disse årene. Kanskje vi samtidig skal presisere at – er man først en brazzbrother – er man det livet ut!
Lykken er at på vår øy Sula er det fullt av trompetere. Vi tok derfor kontakt med Kåre Nymark jr. som var villig til å steppe inn for Jarle. Vi har faktisk allerede rukket å ha øvd og spilt noen konserter sammen og er alle svært begeistret. Ja, vi gleder oss faktisk allerede til neste turne!
Les mere om Kåre under ”musikere”.