The Brazz Brothers med gjestesolist Karolina Strassmayer


I forbindelse med Norwegian International Wind Festival 2015 i Trondheim vil The Brazz Brothers spille med den anerkjente jazz saksofonisten Karolina Strassmayer som gjestesolist. Det skjer i Olavshallen (Lillesalen) torsdag 19. mars kl 1800.

Strassmayer kommer fra en musikalsk familie i Østerrike og fikk i ung alder stipend for å gå på New School for Social Research i New York, der hun bl. a. ble kåret til „Outstandig Musician of the Year“. Hun etablerte seg i New York og har bl. a. spilt med Chico Hamilton, Nancy Wilson, Diane Schuur, Clark Terry, Phil Woods, Ray Anderson, Herbie Mann, og Duke Ellington Orchestra. For sine soloer på saksofon og fløyte, har hun fått strålende kritikker både i USA og Europa. Hun spilte i Diva Jazz Orchestra, et rent kvinne storband og i 2004 ble hun første kvinnelige medlem av WDR Big Band, Köln. Strassmeyer spiller for tiden også mye med sin egen jazzkvartett, KLARO. karolinastrassmayer.com/