Ny CD: ”Sketches Of Africa”


Etter å ha besøkt de fleste nordiske symfoniorkestrene med vår helaftens program med afrikansk musikk, har vi nå endelig fått muligheten til å gjøre en innspilling av musikken. Innspillingen ble gjennomført i mai 2012 i samspill med Odense Symfoniorkester og foreligger nå på CD.

I over 20 år har The Brazz Brothers hatt gleden av å arbeide med afrikansk musikk og kultur. I samspill med afrikanske musikere på turneer i Tanzania, Sør-Afrika, Mosambique og Swaziland har vi kunnet samle innsikt og forståelse for en kultur som er helt unik. På CDen presenterer vi egne komposisjoner og en rekke musikalske skisser som bygger på afrikanske danser, stemninger og melodier. Alle arrangementene er skrevet av bandets medlemmer og The Brazz Brothers leder selv Odense Symfoniorkester. Løp og kjøp!

sketches of africa