South Afro Brazz på turné i Sør Afrika


26. september 2004 reiser Brazzbrødrene igjen til Sør Afrika, for å på nytt å dra på turné med Women Unite. Under denne turnéen skal vi endelig gjøre lanseringen i Sør Afrika av vår CD «South Afro Brazz – Live in Cape Town», som var innspilt på Waterfront ifjor, og som allerede er sluppet i Norge.

Fra 28. september og frem til 4. oktober 2004 gir vi sammen med Women Unite i alt 8 konserter og workshops i Cape Town og Guguletu. Vi spiller bl.a. 2 konserter på V&A Waterfront , samt 2 konserter på Mannenbergs Jazz Club.

I perioden fra 6. – 10. oktober medvirker vi i Norsk Kulturskoleråds prosjekt Umoja , hvor vi i Krugerdorp nord for Johannesburg skal ha 2 dagers workshop, for så å avslutte hele prosjektet med 3 Umoja-festivalkonserter på Mary Fitzgerald Square i Newtown / Johannesburg.

Mamma Africa, Miriam Makeba vil også medvirke på en av disse konserter. Konsertene i Johannesburg spilles om kveldene 8., 9. og 10. oktober. Det er planlagt mange opptredener i Radio og TV i både Cape Town og Johannesburg, så vi satser sammen med Women Unite for fullt på vår CD-utgivelse som har fått en profesjonell og bra distribusjon i Sør Afrika.